به گزارش قدس انلاین، محمد مشیرپناهی صبح امروز در نشست با اصحاب رسانه که در دارایی کردستان برگزار شد، ضمن تبریک هفته دولت به همه خدمتگزاران مردم اظهار داشت: شان، جایگاه و وجودمان جز خدمتگزاری چیز دیگری نمیتواند باشد و امید اریم خدمتگزار واقعی و به تسهیلگری و گرهگشایی مشکلات مردم کمک کنیم.
وی نقش امور دارایی و رسانه را مشترک و آگاهیبخشی به مردم توصیف کرد و گفت: یکی از وظایفمان این است که گزارشات مالی این حوزه به موقع و به درستی منعکس شود. رسالت خبرنگاران سنگین و مقدس است.
اعمال کنترل و نظارت مستمر مالی
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان کردستان به رسالت کاری حوزه کاری خود پرداخت و تصریح کرد: هدفمان تحقق سیاستهای مالی و اقتصادی کشور در سطح استان و نظارت بر نحوه اجرای قانون بوده و شاخصترین وظایفمان اعمال نظارت مالی و اجرای بودجه است.
وی افزود: هر رقمی از منابع عمومی در کردستان پرداخت شود از طریق خزانه انجام و وظیفهمان نظارت بر نحوه اجرای آن است. شاخصترین رسالت این بخش نیز تمرکز بر تمامی دریافتی و پرداختیهایی بوده که در استان اتفاق میافتد.
مشیرپناهی با ذکر اینکه صورتحساب عملکرد بودجه استان توسط امور دارایی تهیه و در اختیار دیوان محاسبات قرار داده میشود، بیان کرد: باید میزان منابع و مصارف شفاف مشخص باشد. در حوزه منابع عمومی بودجه تاکنون انحرافی نداشتهایم چراکه تاکید و قانون دیوان محاسبات یک اصل و ریال به ریال مشخص است.
وی اظهار کرد: دو سوم منابع بودجه عمومی استان به شرکتها و بانکها اختصاص مییابد. منابع حتما باید بهینه مصرف شود.
اجرای پروژه شفافسازی و هوشمندسازی عملیات دولت
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان کردستان از اجرای پروژه شفافسازی و هوشمندسازی عملیات دولت به منظور افزایش نظارت بیشتر در سطح استان خبر داد و خاطر نشان کرد: کوچکترین مبلغ مالی به حساب دستگاههای دولتی به ویژه حقوق کارکنان به صورت سیستمی و از طریق خزانه پرداخت میشود. البته اعتبار باید از قبل توسط تامین شده تا ما بتوانیم پرداخت کنیم.
وی با اشاره به اینکه دولت در استان ۶ هزار میلیارد تومان مطالبات و ۱۴ هزار میلیارد تومان بدهی دارد، عنوان کرد: ۴۸ درصد ذخیره پایان خدمت بازنشستگان و ۱۳ درصد مانده مرخصی کارکنان و مابقی مربوط به سپرده مردم و سایر حوزههاست.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان کردستان اعلام کرد: اکنون نیازمند ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان پول هستیم که اگر تامین شود، بدهی کنونی به صورت مقطعی برطرف میشود.
به گفته وی، دستگاههایی که پول در حسابشان مانده باید تا ۳۱ شهریورماه هزینه و مدیریت کنند.
شناسایی ۱۸۱ فقره اموال مازاد در کردستان
مشیرپناهی از شناسایی ۱۸۱ مورد اموال غیرمنقول بلااستفاده به ارزش ۱۰ هزار میلیارد تومان در استان خبر داد و اظهار کرد: باید دستگاهها برای فروش اموال مازادشان پروژه عمرانی تعریف کنند، در غیر اینصورت یک ریال صرف هزینههای جاری نمیشود.
وی افزود: فروش حاصل از اموال مازاد در استان کردستان صرف پروژههای نیمهتمام میشود. برخی اموال مازاد رهاشده همچون روبروی دادگستری میدان بسیج و کنار کتابخانه در سطح شهر مربوط به سازمان ملی مسکن و در تملک آنان است که میتوانند برای اجرای فعالیتهای مختلف و یا طرح مسکن ملی ویژه نیازمندان واقعی واگذار کنند.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان کردستان یادآور شد: از ۱۸۱ مورد اموال مازاد استان، مجوز فروش یا تهاتر ۱۵۶ فقره صادر شده و باید با بالاترین ارزش افزوده و طبق مزایده به فروش برسد.
نظر شما